نوشته شده توسط : sara

 طراحي کاتالوگ و پوستر

  پوستر يک اثر چاپ و تکثير شده از يک موضوع، درباره يک رويداد يا واقعه خاص  جهت اطلاع رساني به قشر گسترده اي از مخاطبين جامعه، ارايه مي شود. «پوستر»   گونه اي ديگر از زير مجموعه هاي هنر گرافيک است با سابقه بسيار قديمي در تخته  اعلان، آگهي دستي، برگه نمايش، باسمه چوبي و جز اينها، ولي از زمان ابداع ليتوگرافي رنگي با ويژگي هاي جديد (بطور مثال طرح ساده و رنگ بندي تند) مطرح شده است. اگر چه نخستين پوستر انگليسي در سال 1871 ميلادي توسط «فدريک واکر»  به روش حکاکي روي چوب تهيه شد. ولي «ژول شره» فرانسوي را بايد «پدرهنر پوستر»  دانست. سپس «تولوز - لوترک» اهل فرانسه (1864 - 1901 م) تحت تاثير «ژول شره» و با بهره گيري از با سمه هاي ژاپني عرصه تازه اي را در برابر هنر پوستر  گشود. «تولوز لوترک» طراح پوستر، با سمه ساز و چاپگر اهل فرانسه، اگر چه وي  فقط «سي و دو پوستر» و تعداد کمي آگهي، کتاب و جلد صفحه موسيقي و... طراحي  کرد اما نقش مهمي در شکل گيري و تحول  طراحي کاتالوگ مدرن داشت. در سال 1891 ميلادي اولين پوستر خيره کننده خود را براي مجله langaulue در «مولن روژ»  طراحي کرد که بلا فاصله موجب شهرت او شد. پيشگامان اين هنر در کوشش هاي خود براي تلفيق مقاصد هنري و تبليغي به ضرورت طراحي کاتالوگ ساده و قوي پي بردند. در پيش تر از خلق پوستر توسط اين هنرمندان، آگاهي دادن خبر توسط تخته ها يي به ابعاد  75×60 و فقط به صورت نوشتاري و قابليت تک رنگ و يا دو رنگ امکان پذير بود

حالتي گردن آويز داشت که به مثال پيراهن داخل سر مي رفت. قسمتي در جلوي سينه  او قرار مي گرفت و قسمت ديگر آن به پشت كمر آويخته مي شد. در شهر مشغول به  قدم زدن مي شدند و مردم آن را مطالعه مي کردند. پس از جنگ جهاني دوم، هنر  پوستر در مراکز تحول اوليه اش (فرانسه - انگلستان - روسيه و آلمان) محدود نماند. به خصوص، لهستان، کوبا، ژاپن و بسياري از کشورهاي «جهان سوم» در اين عرصه درخشيده. در ايران نيز از دهه 1960 ميلادي، هنر پوستر با آثار «مرحوم  مرتضي مميز» و چند تن از استادان و طراحان گرافيک وارد مرحله تحول جدي خود  شد. گرچه هنوز نمي توان از مکتب پوستر ايراني نمونه هاي ارزشمندي از هنر خود  را ارايه داده اند. براي پوستر نمي توان ابعادي قراردادي منظور کرد ولي جهت  نصب بر روي تا بلوهاي اعلانات غالباً ابعاد استاندارد 70×50 و يا 100×70 را  رقم مي زنند. به همين خاطر پوسترها در همه جاي دنيا به صورت عمودي تعريف شده  است، طراحي بردهاي درون شهري جهت نصب پوسترتابع اين ابعاد استاندارد است يعني  نسبت چند 50 سانت به طول و چند 70 سانت به عرض. ولي در خصوص پوسترهاي فانتزي است اين ابعاد بصورت آزاد عمل مي شود که امروزه بسيار شاهد آن هستيم. پوستر از جمله متداول ترين نوع ساختار گرافيکي است که معمولاً از دو عامل مهم «پيام» و «تصوير» تشکيل شده است. عملکرد پوستر ارتباط برقرار کردن ميان افراد جامعه با موضوع تبليغ مي با شد. در بيشترمواقع حامل پيام و آگاهي دادن يک خبر و اطلاع، بصورتي که بيانگر رويداد در گذشته و يا زمان حال و يا نويد از خبري  در آينده باشد.



:: برچسب‌ها: طراحي کاتالوگ ,
:: بازدید از این مطلب : 1892
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 ارديبهشت 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

 کاتالوگ چيست؟

 طراحي کاتالوگ

کاتالوگ ها براي محصولات عمده يک شرکت توليدي و يا براي ارائه خدمات يک شرکت خدماتي  طراحي کاتالوگ و چاپ ميگردند.

 طراحي کاتالوگ ها داراي جزئياتي هستند که براي مصرف کننده اهميتي ندارد اما براي واسطه يا فروشنده يا مغازه داري که اين کالا يا خدمات رابه مصرف کننده عرضه مينمايد، مهم مينمايد. کاتالوگ ها معمولا چند لت يا سيمي و يا منگنه اي چاپ ميگردند اما نوع سيمي آن پرهزينه و بسيار نادر است.

کاتالوگ ها در کاغذهاي بالاي 200 گرم چاپ ميگردند و داراي کيفيت بسيار مناسب است ، زيرا هر يک کاتالوگ به يک فروشنده يا مغازه داده ميشود. هزينه چاپ آن بالاست به همين دليل در تيراژ محدود چاپ و توزيع ميگردد.

کيفيت آن بايد به گونه اي باشد که براي مدت طولاني براي فروشنده باقي بماند و توسط کدکالاي درج شده در آن کالاي مورد نظر شما را به شما سفارش دهد



:: برچسب‌ها: طراحی کاتالوگ ,
:: بازدید از این مطلب : 2012
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 ارديبهشت 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

 طراحي کاتالوگ و بروشور

بهتر است قبل از پرداختن به مقوله طراحي کاتالوگ درباره عکس هاي که اساس کار تشکيل کاتالوگ و بروشور را تشکيل ميدهند صحبت نماييم.

عکسها به دوگونه اند:

عکس هاي صنعتي

عکسهاي تبليغاتي

عکسهاي صنعتي همان عکسهايي هستند که مستقيما از کالا يا شي گرفته شده و مورد نمايش قرار ميگيرد. يعني در معرفي مثلا کالا يا يک خدمات از موضوع به طور مستقيم عکس گرفته و با روتوش و يا خوشگل کردن عکس ، از آن در تبليغ، بروشور، کاتالوگ، يا در پوستر استفاده ميگردد.

اما عکس هاي تبليغاتي آن دسته از عکس ها هستند که گاهي در وهله اول ربطي به موضوع ندارند، اما با کمي دقت مي توان به ربط و معني آن در کاتالوگ يا پوستر پي برد.

مثلا در تبليغات تلفن همراه يک شرکت در اروپا از تصوير يک زن مانکن به صورت قدي استفاده ميشد و در ظاهر زن مانکن هيچ ربطي به گوشي تلفن همراه نداشت، اما اين عکس نشان دهنده آن بود که افرادي خوش ذوق و صاحب زيبايي از اين گوشي ها استفاده مينمايند. اين عکس در اين تبليغ يک عکس تبليغاتي بود. اما اگر از عکس خود گوشي تلفن همراه در آگهي استفاده ميشد، انوقت به اين عکس، عکس صنعتي گفته ميشد.



:: برچسب‌ها: طراحی کاتالوگ ,
:: بازدید از این مطلب : 1941
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 ارديبهشت 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

 غرفه سازی نمایشگاه

1.ایده خلاقانه محور  غرفه سازی نمایشگاه است.

ایده خلاقانه فرآیند پیچیده‍ای دارد و ایده‌یابی دارای روش‍هایی است که به مطالعه نیاز دارد. طرح باید مخاطب را در غرفه نگه دارد وپاسخگوی افکار و احساساتش باشد.

باید دانست کارفرما چه هدفی دارد و روی آن تمرکز کرد که به طور حتم به یافتن ایده‌های ناب می‌انجامد. البته باید با حساسیت و دقتی بیش از کارفرما این کار را انجام داد و خواسته هایش را به سوی اهداف جدید هدایت کرد. یکی از هنرهای غرفه سازی نمایشگاه  باید همین باشد که با حساسیتی که دارد به سرعت درک کند چه خواسته‍هایی سره و چه چیزهایی ناسره‌اند. برای درک این نکات باید مدت زیادی تحقیق کرد و با خدمات و محصولات به نمایش درآمده، فرآیند کار، یا هر چیز مشابه دیگر در مجموعه کارفرما سروکار یافت.

2. جزییات در غرفه به خوبی دیده می‍شوند.

نمی‍شود غرفه را همین جوری طراحی کرد، مخاطب آنقدر به اشیا نزدیک می‍شود که تمام سهل‌انگاری‌ها را می‌بیند، بنابراین طرح باید به گونه‌ای یاشد که بیننده نتواند اتصالات را بفهمد، یا اگر فهمید، خیال کند یک اتصال حرفه‌ای دیده است. خلاقیت فقط در سیرکولاسیون نیست بلکه در تمام جنبه‌های غرفه باید احساس شود.

3.در نمایش یک چیز معمولی نباید غلو شود.

گاه کیفیت محصولات کارفرما بسیار پایین‍تر از حد انتظار است، در این حالت‌ها بهتر است به شکل مودبانه از او خواسته شود که نمونه‌های بهتری را در اختیار بگذارد و اگر نمونه بهتری در دست ندارد، یا محصولش کیفیت پایین دارد باید او را از اجاره غرفه منصرف کرد. البته پل‍های پشت سر را نباید خراب کرد!

4. گاه سکوت و خلوت بهتر است.

روش‍های طراحی مینی‌مال گاه چنان آرامشی در مخاطب ایجاد می‍کند که چاره‍ای جز ایستادن در غرفه ندارد. نمایشگاه‍ها اغلب مکان‍هایی پرآشوب و هیاهو با رنگ‍ها و نورهای گوناگون‍اند که بیینده را عصبی می‌کنند. طراح بهتر است خود را جای مخاطب بگذارد.

5.  غرفه سازی نمایشگاه چابکی می‌خواهد

طرح غرفه مثل جرقه است، مثل طرح پوستر. غرفه کارزار طراحی است و تنها از عهده افراد چابک و حساس برمی‌آید. افراد فاقد این ویژگی‌ها  غرفه سازی نمایشگاه  را فراموش کنند. 

6.دیدن تصویر سودمند است.

دیدن تصویر به ویژه هنگام خلق ایده بسیار موثر است. در مواقعی که طراح، غرفه‌ای در دست طراحی ندارد می‌تواند به بازدید نمایشگاه‌ها برود، مجله‌ها را ورق بزند، یادداشت بردارد، فیلم ببینید، استراحت کند و کروکی بزند.



:: برچسب‌ها: غرفه سازی نمایشگاه ,
:: بازدید از این مطلب : 1891
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 ارديبهشت 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

 عکاسي صنعتي چيست؟

عکاسي صنعتي به شاخه اي از عکاسي گفته مي شود که وظيفه ان به نمايش گذاردن دقيق و کامل و باکيفيت محصول يا پروداکت مي باشد ٬ در اين شاخه از عکاسي ،عکاس با استفاده از تججهيزات مناسب و انتخاب نورهاي دقيق و کامل تلاش مي کند تا حد امکان تصوري با کيفيت و دقيق از کالا ثبت کند که در آن تمامي خصوصيات ظاهري کالا به نمايش گذارده شود . به بيان ساده تر عکاس صنعتي وظيفه اش اين است که نماي کاملي را از کالا برداشت کرده و جهت ارائه به مشتري به کارفرما ارائه کند ُ در اين شاخه همانگونه که بيان شد هدف تنها يک چيز است : نمايش کامل و واضح کالا از زواياي مختلف و زيبا .

در اين ميان بعضي از عکاسان صنعتي سعي مي کنند با طراحي دکورهاي ساده منطبق با کاربردهاي کالاي مورد عکاسي کمي جنبه کاربردي تر به عکس داده و عکس را از آن سادگي آزاردهنده عموم عکسهاي صنعتي نجات دهد ُ که بعضا بسيار سودمند واقع مي شود و جذابيت بصري عکس را دو چندان مي کند و گاه با کمي اغراق و  بي تجربگي دکور بر سوژه  غلبه مي کند و خود را در عکس بيشتر به رخ مي کشد ُ که اين امر به تجربه يک عکاس صنعتي بر مي گردد که تا چه ميزان و چگونه دکور پس زمينه را تهيه و اجرا کند که به جذابيت کالا کمک کند ضمن اينکه خود دکور در حاشيه قرار داشته باشد .



:: برچسب‌ها: عکاسي صنعتي ,
:: بازدید از این مطلب : 1885
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 ارديبهشت 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

غرفه سازی نمایشگاه

 یکی از مهمترین اصول طراحی غرفه سازی نمایشگاه مهندسی سازه ها بر حسب متریال ، اندازه و یا موقعیت آنهاست، بسیاری از نقشه های سه بعدی که به مشتریان داده میشوند گیرایی و جذابیت زیادی دارند، اما کدامیک به واقعیت نزدیکترند و تا چه حد زیبایی این طرح های سه بعدی نزدیک خواهد بود به روز اجرای غرفه و روز افتتاح نمایشگاه.

یکی دیگر از اصولی که میبایستی مهندسی شود دوام و استحکام سازه های نمایشگاهیست، در اکثر نمایشگاه ها ازدهام جمعیت، کم بودن فضا و گرمای محیط باعث خراب شدن سازه های کم استحکام میشوند. زیرسازی و کف سازی و در نظر گرفتن استراکچرهای فلزی در سازه های بزرگ که البته کمی برای غرفه سازان نمایشگاهی هزینه ساز خواهد بود و از دید مشتریان (صاحبین غرفه ها) دور خواهد بود ولی بسته به استارکچرهای خاص ضروری خواهند بود.

آیا دوستان گرافیستی که در زمینه طراحی کاتالوگ فعالیت دارند به صرف آشنا بودن به یکی از برنامه های سه بعدی میتوانند یک نقشه کش غرفه نمایشگاهی باشند؟!!!

همیشه کار را به کار دان بسپارید



:: برچسب‌ها: غرفه سازی نمایشگاه & طراحی کاتالوگ ,
:: بازدید از این مطلب : 1887
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 21 ارديبهشت 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

 نکاتي مهم و خواندني در مورد طراحي بروشور

در دنياي امروز، موفقيت در کار و تجارت تا حدي زيادي وابسته به تاثيرگذاري مراودات و ارتباطات بازاريابي دارد. برقراري ارتباط موثر با مشتريان بالقوه براي هر سازمان از اهميت زيادي برخوردار است و در اين امر يکي از بهترين و کارآمدترين ابزارها بروشور است.
بروشورها به تجاز و بازارياب ها کمک مي کنند تا اهداف خود را دنبال و به آن ها دست پيدا کنند. اين منبع ارتباطي جزييات مهم و جامعي در مورد محصولات کمپاني را به شکلي جالب و جذاب در اختيار بيننده قرار مي دهد. اساسا طراحي بروشور شکل انتقال اطلاعات را جذاب و خوش آيند مي کند. اگر شما اطلاعات راجع محصول تان را بدون يک بروشور با طراحي کاتالوگ حرفه اي و مناسب ارائه کنيد نه تنها تاثير خاص و موثري ندارد بلکه با بي ميلي افراد روبرو مي شود.طراحی کاتالوگ
براي تجار و صاحبان مشاغل مهم است که يک بروشور با طراحي مناسب انتخاب کنند که با اطلاعات مربوط به محصول يا نوع خدمت رساني که انجام مي دهند مطابقت داشته باشد.
 
 


:: برچسب‌ها: طراحی کاتالوگ & طراحی بروشور ,
:: بازدید از این مطلب : 1840
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 ارديبهشت 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

 رعایت نکات لازم در غرفه سازی نمایشگاه

 
1-غرفه، انبار نیست, غرفه سازی نمایشگاه چیزی بسیار فراتر از پر کردن فضا با اشیای موجود در انبار سازمان است. بسیاری از کارفرماها در آخرین لحظاتی که باید به نمایشگاه بروند از واحد خدمات یا روابط عمومی می خواهند چیزهایی را برای بردن به نمایشگاه آماده کنند. در نتیجه بسیاری از غرفه های نمایشگاه ها بیشتر به انبار شرکت ها و سازمان ها شباهت دارند تا یک اثر هنری!
 
2-غرفه، اثر هنری است غرفه می تواند محل تجلی هنری طراح و نشان دهنده سطح دانش و بینش فرهنگی هنری و سلیقه وی باشد. غرفه، لباس کارفرماست و طراح موظف است بهترین طرح دوخت را برای آن ارائه دهد.
 
3-غرفه سازی نمایشگاه، تخصص است نجارها، آهنگرها، نقشه کش ها، معماران، طراحان داخلی، طراحان صنعتی، طراحان صحنه و لباس، طراحان گرافیک و گاه حتی مهندسان عمران و کامپیوتر، همه خود را در زمینه غرفه سازی نمایشگاه جامع و مانع می دانند. در حالی که غرفه سازی نمایشگاه خود می تواند یک رشته مستقل باشد برخی هنرمندان تصور می کنند غرفه سازی نمایشگاه عملی تفننی است و در کنار کارهایشان به آن می پردازند. این طور هم می توان نگاه کرد، اما حاصل این رویکرد به هیچ رو غرفه حرفه ای نیست.
 
4-ایده خلاقانه، محور غرفه سازی نمایشگاه است ایده خلاقانه، فرآیند پیچیده ای دارد و ایده یابی دارای روش هایی است که به مطالعه نیاز دارد. طرح باید مخاطب را در غرفه نگه دارد و پاسخگوی افکار و احساساتش باشد. باید دانست کارفرما چه هدفی دارد و روی آن تمرکز کرد که به طور حتم به یافتن ایده های ناب می انجامد. البته باید با حساسیت و دقتی بیش از کارفرما این کار را انجام داد و خواسته هایش را به سوی اهداف جدید هدایت کرد. یکی از هنرهای غرفه سازی نمایشگاه باید همین باشد که با حساسیتی که دارد به سرعت درک کند چه خواسته هایی سره و چه چیزهایی ناسره اند. برای درک این نکات باید مدت زیادی تحقیق کرد و با خدمات و محصولات به نمایش درآمده، فرآیند کار، یا هر چیز مشابه دیگر در مجموعه کارفرما سر و کار یافت.
 
5-جزئیات در غرفه به خوبی دیده می شوند، نمی شود غرفه را همین جوری طراحی کرد، مخاطب آنقدر به اشیا نزدیک می شود که تمام سهل انگاری ها را می بیند، بنابراین طرح باید به گونه ای باشد که بیننده نتواند اتصالات را بفهمد، یا اگر فهمید خیال کند یک اتصال حرفه ای دیده است. خلاقیت فقط در سیر کولاسیون نیست بلکه در تمام جنبه های غرفه باید احساس شود.
 
6-در نمایش یک چیز معمولی، نباید غلو شود گاه کیفیت محصولات کارفرما بسیار پایین تر از حد انتظار است. در این حالت ها بهتر است به شکل مودبانه از او خواسته شود که نمونه های بهتری را در اختیار بگذارد و اگر نمونه بهتری در دست ندارد، یا محصولش کیفیت پایین دارد باید او را از اجاره غرفه منصرف کرد. البته پل های پشت سر را نباید خراب کرد!
 
7-گاه سکوت و خلوت بهتر است روش های طراحی مینی مال گاه چنان آرامشی در مخاطب ایجاد می کند که چاره ای جز ایستادن در غرفه ندارد. نمایشگاه ها اغلب مکان هایی پرآشوب و هیاهو با رنگ ها و نورهای گوناگون اند که بیننده را عصبی می کنند. طراح بهتر است خود را جای مخاطب بگذارد.
 
8-غرفه سازی نمایشگاه، چابکی می خواهد طرح غرفه مثل جرقه است مثل طرح پوستر، غرفه کارزار طراحی است و تنها از عهده افراد چابک و حساس برمی آید. افراد فاقد این ویژگی ها طراحی غرفه را فراموش کنند.
9-دیدن تصویر سودمند است دیدن تصویر به ویژه هنگام خلق ایده بسیار موثر است. در مواقعی که طراح، غرفه ای در دست طراحی ندارد می تواند به بازدید نمایشگاه ها برود، مجله ها را ورق بزند، یادداشت بردارد، فیلم ببیند، استراحت کند و کروکی بزند.
 
10-طراح، مشاور واقعی کارفرماست این نکته بسیار مهمی است باید به شکل صادقانه مشاوره داد و حتی اگر لازم شد کارفرما را از گرفتن غرفه منصرف کرد (یعنی در کوتاه مدت نان خود را آجر کرد). کارفرما نباید گمان کند با آدمی پولکی طرف است، یا در برآوردهای اولیه و مراحل قرارداد سرش کلاه رفته است. طراحان خود را در جای کارفرما بگذارد. 
 
11-طراح دست به کار شود طراحان به جای این که نقشه را به کارگاه فکس کند و به روش اداری از آن ها بخواهد نسبت به اجرای کار در نهایت وسواس و سرعت اقدام کنند، خود باید دست به کار شود تا مسائل اجرایی را از نزدیک بفهمد و در صورت لزوم طرح را در حین اجرا تغییر دهد.
 
12-تفکر مهندسی لازم است طراح باید تحلیل گر با حوصله باشد، یعنی بتواند با دقت فراوان یک دانشمند چیزها را بشکافد و از این راه به کشف های تازه ای در کار خود دست یابد. دقیق و حساس بودن، نگاه تولید انبوهی داشتن، ظریف فکر کردن، عاشقانه به جزئیات رسیدگی کردن، خسته نشدن و سرسری کارنکردن، از علایم تفکر مهندسی است.
 
13-غرفه سازی نمایشگاه نباید واهمه داشته باشد گاه پیش می آید که کارهای دیگران را داوری کنیم و گاه نیز دیگران کارهای ما را به داوری می گیرند، در هر حال نباید ترسید و باید دانست که ما به عنوان طراح از آن ها حرفه ای تریم. نباید لحظه ای به خود تردید داشت و از داوری حرفه ای هاو معمولی نگران بود. باید درباره کارهای دیگران نظر داد اما تا نپرسیدند، نگویید!
بهترین راه فراگیری، آموزش است بهترین راه یاد گرفتن، یاد دادن است.
 
14-شما هم تجربه کرده اید، تلاشی که می کنید برای اینکه یک بازی را به کسی یاد دهید، شما را مجبور می کند که خود آن را فرا گیرید. هیچ اشکالی ندارد که از این ضعف انسانی در جهت اعتلا استفاده شود. نقد هنری هم در همین نکته ظریف نهفته است.
 
15-سیستم های مدولار و پیش ساخته توصیه نمی شوند استفاده از این سیستم ها گاه خوب و گاه بسیار بد است. در حال حاضر این طور شده که طراحان از سرتنبلی یا کم سوادی، از این سیستم ها استفاده می کنند. این یک روش خوب است به شرطی که فکر شده باشد و برای غرفه خودتان بومی سازی شده باشد یا اینکه هدف خاصی را تعقیب کند. سیستم های پیش ساخته تبلیغاتی اغلب برای کسانی است که می خواهند بیش از نظر مخاطب، نظر کارفرما را تأمین کنند. البته بعضی از کارفرماها تصور می کنند اگر یک پرینت طولی روی یکی از این سیستم های پیش ساخته بزنند، دیگر نیازی به طراح ندارند. روابط عمومی خودش این کارها را می کند!
 
16-فرم، نور، رنگ و بافت و صدا و بو عوامل طرح غرفه اند فرم، نور، رنگ، بافت، صدا و بو مصالح کار غرفه سازی نمایشگاه هستند برای رسیدن به طرح خوب؛ اگر شکل یک غرفه ارتباطی به کالا نداشته باشند، غرفه ها حالتی بی حال پیدا می کنند و اگر خیلی جیغ بنفش باشند، مبتذل می شوند. صدا عامل بسیار مهمی است و به راحتی از غرفه های اطراف به داخل غرفه ما می آید. بو نیز کاربردی مانند صدا دارد که توسط چشم، درک نمی شود اما تأثیرش روی انسان بسیار زیاد است. من اگر غرفه ای شیک (به لحاظ بصری) ببینم و از آن بوی سیرداغ دریافت کنم چه عکس العملی نشان می دهم؟ اگر در یک غرفه فروش لاستیک با ورود شما به قسمت نمایش، بوی سوختن لاستیک و صدای ترمز را بشنوید و همزمان خط ترمز لاستیک روی یک پرده ظاهر شود چه حالی می شوید؟ یا برای مثال در غرفه نمایش روغن نباتی به جای بوی سوختن روغن نباتی، بوی لیمو در فضا عطرآگین باشد؟
 
17-سلسله مراتب دیده شدن اشیا و درک آن ها را نباید فراموش کرد چشم انسان با ورود به هر فضا به سرعت دنبال چیزهای جدید می گردد، به همین دلیل اشیای نمایشی و اشیای تزیینی را باید در جای مناسب گذاشت، بسیار مهم است که اول چه چیزی دیده شود و کجای مخروط دید چه چیزهایی دیده شود، تمرکزهای نوری در کجاست و کجاها و چه چیزهایی در سایه اند، دور و بر چه اشیایی خلوت و چه اشیایی شلوغ است، هر شیء چقدر از زمان خیرگی نگاه را به خود معطوف می کند. اغلب غرفه های به ظاهر زیبا، بدون توجه به این اصول طراحی می شوند و فقط خوشگل هستند، اما هدف اصلی غرفه دار را تامین نمی کنند.
 
18-عمر غرفه یک هفته است این نکته بسیار حیاتی است و نباید آن را باساختمان اشتباه گرفت. غرفه نباید محکم باشد، بلکه باید لق باشد و خود چند روز پس از نمایشگاه فرو بریزد!


:: برچسب‌ها: غرفه سازی نمایشگاه ,
:: بازدید از این مطلب : 2110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 ارديبهشت 1392 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد